VCA

Er is geen baan waar je kunt solliciteren zonder een fatsoenlijke CV, iedereen heeft een verleden als werknemer, of misschien zelfs als zzp’er. Als je gaat solliciteren, dient jou relevante werkhistorie, gevolgde opleidingen, en vaardigheden te worden opgenomen in een makkelijk te lezen overzicht. Een werkgever of recruiter dient in één keer een duidelijk beeld van jou krijgen bij het lezen van dit overzicht. In Nederland refereren we vaak naar een zogenaamde CV, ookwel bekend als "Resume" in het engels.

Vooral wanneer je offshore aan het werk wilt, is een CV is een must om te hebben. Aangezien de Olie & Gas Industrie een multi-miljarden business is, dient jou CV een goede te zijn, anders zullen vele werkgevers aan je voorbij gaan. Er zijn een heleboel ervaren werklui in deze branche, en omdat je in vrijwel elk deel van de wereld kunt beginnen met het werken offshore, zul je een perfecte CV nodig hebben om andere sollicitanten te kunnen verslaan.

Dit noemt men ook wel "Jezelf Verkopen". Je zal een product niet verkopen zonder een stijlvolle doos, handleiding en merknaam. Hetzelfde geldt voor het krijgen van een baan, waar jij het product bent dat wordt verkocht, en de werkgever dient jou te kopen. Je zult merken dat je niet makkelijk word ingehuurd zonder een goede CV met sollicitatiebrief.

Wat maakt de ene CV beter als de andere?

Misschien heb je wel een CV, en je denkt dat het alles heeft om aangenomen te worden. Maar helaas, er is nog steeds niemand die staat te bonzen op je deur om je vervolgens mee te nemen offshore. In dat geval kan het "Verkopen van Jezelf" een missend element zijn in jou CV. Het is niet alleen noteren van je verleden en heden op een stuk papier, het gaat verder dan dat, en nog veel verder dan je denkt.

Je gelooft het misschien niet, maar een CV is niet alleen een overzicht van je werkhistorie. Een CV heeft ook een begeleidende brief nodig, jou
werkgeschiedenis moet in een logische volgorde staan en moet laten zien welke functies je hebt gehad en welke verantwoordelijkheden hiermee gepaard gingen. Daarnaast moet er een lijst van vaardigheden en opleidingen vermeld worden, heb je een offshore cursus gevolgd? Wat voor certificeringen heb je? etc etc. Dat alles, en nog veel meer, moet worden vermeld in een logische volgorde en niet zomaar willekeurig opgeschreven.

Last but not least: We begrijpen dat je misschien wel een beetje trots bent op eerdere dienstbetrekkingen, maar dit overdrijven en arrogant overkomen zal ook een reden zijn voor een

Offshore Banen

Offshore Banen en Functies
in de Olie & Gas IndustrieOffshore Banen Bekijken  Nu Bekijken
Woman Welding Offshore


VCA
potentiële werkgever om je af te wijzen. Begrijp dit: Alles moet precies goed zijn om de spijker op de kop te kunnen slaan.

Ik heb geen CV en ik heb geen flauw idee waar ik moet beginnen...

Als dat het geval is, kunnen CV Professionals je helpen. Schrijf gewoon alles op wat je je kunt herinneren van jou arbeidsverleden, naar welke scholen ging je, welke relevante vaardigheden heb je en omschrijf belangrijke kenmerken van jezelf. E-mail deze informatie naar een CV Professional en hun maken een curriculum vitae inclusief begeleidend schrijven voor jou (die je voor meerdere banen en functies kunt gebruiken). Deze kun je opsturen of je kan hem online plaatsen bij het reageren op een openstaande vacature. Jou kansen om te worden ingehuurd zal met 80% verbeteren.

De kosten van een Professionele CV, welke specifiek gefocussed is op de Offshore Industrie, kost ongeveer € 75 euro. De beste die wij konden vinden, welke hoog aangeschreven is op het Internet is Offshore-Recruiter.co.uk. Zij zijn gespecialiseerd om jou kennis en ervaring zo op papier te zetten, dat het correct, overzichtelijk en concreet duidelijk is bij het solliciteren naar een baan in deze Industrie.

Wat je ook doet, zorg ervoor dat je een CV hebt dat voor zich spreekt bij het solliciteren naar een baan Offshore. Zorg altijd dat de informatie in je CV passend is aan de baan of de functie waar je op solliciteert. Meer weten, bezoek dan Offshore-Recruiter.co.uk.
Offshore Industrie

Offshore-Recruiter.co.uk: Alleen als je echt Offshore aan het Werk wilt!